perjantai 29. kesäkuuta 2012

Vanhenin vuodella

Joo, eilen tuli vuosi lisää ikää. Vielä on muutama vuosi matkaa pyöreisiin. Esikoiseni, Jenna on nyt 18 vuotta. Kyllä, meillä on samana päivänä synttärit. Jenna on mun 20 vuotis synttärilahja. Meillä on tunti 9 minuuttia vaille 20 vuotta ikäeroa. Tuo mun "Toukka" on niin RAKAS!!! <3

Jennalla oli eilen kavereita "kahvilla" siis ihan vaan herkkuja oli tarjolla. Joo, oli Elysée pullo. Mutta sitäkin on tuolla vielä jäljellä. Eipä nuo kukaan edes lähtenyt minnekään pippaloimaan. Eivätkä tänäänkään menneet minnekään, vaan ollaan pelattu Monopolia. Jenna osti itselleen.
Herkkuja oli siis tarjolla ( suolaisia ja makeita tuulihattuja, marenkeja, pikku pitsoja, sipsejä, suukkoja) ja ne teki kaikki hyvin kauppansa.

Makeat tuulihatut. Täytteenä tuoreista mansikoista tehtyä sosetta, mansikkatomusokerilla maustettua kermavaahtoa, mansikka viipale. Tällaisia vein töihin. Ja kyllä ne herkkup...... tykkäsivät kovasti. ;)

Suolaiset tuulihatut. Täytteessä oli kinkkua, kermaviiliä, kurkkusalaattia, persiljaa ja muutama paprika suikale koristeena. 
Tänään treffattiin Itäkeskuksessa. Ja sain Jennalta synttärilahjan. Olen pitemmän aikaa puhunut, että haluaisin uudet, pienet, kultaiset renkaat korviin roikkumaan. Ja nyt mulla on 2 paria korvissa. KIITOS RAKAS ESIKOISENI!!! <3

Jaahas, tämä "loma" alkaa olla loppu. Pikku likat tulee huomenna leiriltä ja sitten alkaa meidän perheen arki. Tatu tulee ensi viikolla, on ollut sitten kk:n isänsä kanssa. Tällä viikolla on hänellä mennyt tiiviisti Stadionilla. On siellä lähetin hommissa, toimittaa siis papereita paikasta toiseen.

Nyt hieman kotihommien tekoa, kun nuoripari (Jenna ja poikaystävänsä) lähti käymään Nicken kotona.

Mukavaa viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Onnea molmemmille.
  nam mitä tuulihattuja.

  VastaaPoista
 2. Onnea paljon, sinulla ei ole vielä hätää vaikka vanhenetkin :)
  Mukavaa viikonloppua tyttärien seurassa. Varmaan juttua piisaa :)

  VastaaPoista
 3. Hei, tulinkin lukijaksi tuon Ronja-blogin kautta, tässä blogissa tulee varmaan jatkossa käytyä hieman vähemmän. T: Suvi "Ronja" :)

  VastaaPoista