maanantai 18. kesäkuuta 2012

LOMA!!! Mutta.....

Toinen lomapäivä käynnistynyt. Ulkona harmaata, tuulee ja hieman ripottelee vettä. :( No, ei haittaa, mulla on LOMA. Eikä tarvitse lähteä minnekään, jos ei huvita.

Eilen käytin Adan lääkärissä, kun on niin hirveä yskä ja nuha. Joo, ei ole mitään rohinaa keuhkoissa ja nuha menee kyllä ohi. Mutta välikorva tulehtunut ja lisäksi silmätulehdus. Nyt on antibiootit, silmätipat sekä -voide. Tipat antaa laittaa tosin hienosti useamman kerran päivässä. Mutta voiteen laitto tuotti tuskaa ja nukkumaan käyminen oli vaikeeta. Ada alkoi itkeä ja oli huolissaan, kun voide lähtee kyynelten mukana. Eikä silmät parane sitten ollenkaan. Ehkä tänään on parempi fiilis illalla, kun yöksi laitetaan taas voidetta.

Hieman on tullut voivotteluja, kun Ada sairastui mun lomalla. Mutta ei mulla ole mitään stressiä, ei ollenkaan. Toisaalta nautin, kun ei tarvitse soitella töihin, että olen pois. Onneks meillä ei ollut mitään 100% lukkoon lyötyjä juttuja ollut tälle viikolle. Tytöt ovat nauttineet, kun ovat saaneet olla kotona. Ainoa mikä huolettaa hieman, että tuleeko Ada kuntoon ennen sunnuntaita. Koska silloin ovat lähdössä leirille Benkkuun. No, onneks tuo antibiootti kuuri on silloin jo ohi. Ja silmätippoja ei varmaan myöskään tarvitse silloin enää.

Nyt nauttimaan hieman lisää aamukahvia. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti