lauantai 2. kesäkuuta 2012

Lapsilla alkoi LOMA!!!

Lapsilla alkoi loma, piiiiiitkä piiiiiiiitkä loma. Pikku likat esittivät kevätjuhlassa oman luokkansa kanssa, toinen Mörrimöykky tanssin ja toinen nokkahuilua soittaen sekä laulaen Puff lohikäärme. Hyvin sujui kummankin oma suoritus. Juhlassa laulettiin Suvivirsi, eikä kukaan mielestäni poistunut salista sen alkaessa.

Adalla oli erittäin haikeat juhlat, kun oma opettaja jäi ansaitulle eläkkeellä. 37 vuotta opettajana on pitkä aika. Onneksi uusi opettaja on tuttu, kun on Jennaa opettanut 3. - 6. luokat. Todistus oli, no, parantamisen varaa on ja paljon. Mutta ei voi vaatia kovin paljon enempää, kun vaikeuksia on ja paljon.

Ida-Kaisan luokalta muutama oppilas vaihtaa kokonaan luokkaa. Siellä on ollut niin paljon eripuraa, jos näin rauhoittuisi meno. Onneksi Ida-Kaisa saa jatkaa saman opettajan opetuksessa. Todistuksessa oli hieman yllättävää, siis positiivista. Mutta parannettavaa erittäin paljon. Tosin en voi vaatia enempää kummaltakaan, koska oma koulumenestys on ollut ihan p.stä.

Tatulla koulu menee hyvin. Eikä siihen ole mitään kommentoitavaa. 8.62 oli keskiarvo ja sai stipendin. Että silleen...... Tavoitteet on ilmeisesti aika korkealla tulevaisuuden suhteen, joten koulumenestys pitääkin olla tuollainen.

Jennalle ei todistusta annettukaan. Vasta vuoden kuluttua, kun valmistuu.

Lapset veivät opettajille lahjoiksi, Jenna ja Tatu pienet liitutaulut, joissa ruusuja ja perhoset.
Ida-Kaisa ja Ada opettajilleen purkit, virkatuilla päälisillä.Ada vei opettajallee tällaisen "vihkon", johon voi kirjoittaa ajatuksiaan tai pitää vieraskirjana tms.

"Vihkon" ensimmäisellä sivulla on Adan "kortti".

Ida-Kaisan opettajalle.

Tatun opettajalle.

Jennan opettajalle. Kortin sisällä on hauska runo. Joka sopii leipuri-kondiittori opiskelijoiden opettajalle.


                                    Muutaman kakun ja piirakoita tein eilen ja jatkoin tänään.


Kinkkukakku

Kalakakku

Kinuskikermakakku  Riisipiirakoita

Suklaa-aprikkoosikakku

Hedelmäkakku


Jennalla alkaa pakkaminen olla tehtynä. Huomen aamuna on aikainen herätys ja matka kohti kesätyöpaikkaa alkaa. Benkku tulee perusteellisesti tutuksi. Joo, itku tulee aamulla. Onneks tulee muutaman viikon kuluttua piipahtamaan kotona, kun ottaa leirikamat ja lähtee viikoksi Pelliin. Ja pikaisesti ehtii taas kääntyä kotona. Ja sitten meneekin reilu viikko, että tulee kotiin viettämään synttäreitään. HEI OIKEESTI, mun Jenna "Toukka" täyttää 18 vuotta. Minne tämä aika on mennyt?????!!!!!!!! Hieman tuntuu hassulta.

Nyt hieman puuhastelua ja sitten voi kiireisten 2 päivän jälkeen hieman hengähtää.
2 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa lomaa lapsillesi !
  Voi että he veivätkin opettajille ihania lahjoja.

  Ja mikä ihmeen leipuri sinä oikein olet ?
  Aivan upeita kaikki kakut ja muutkin !!!

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti olet saanut vähän levättyä. Sitten taas jaksat lasten kanssa touhuilla :)
  Mukavaa reissua teille kaikille !

  VastaaPoista