lauantai 9. kesäkuuta 2012

Lasten ensimmäinen loma viikko takana.


Pikku likat tuli perjantaina leiriltä. Hyvin oli sujunut ja hauskaa oli ollut. Kumpikin oli käynyt järvessä uimassa, joten talviturkit on heitetty pois. *hyrr* Mulle tuli kylmä, kun asiasta kertoivat tiistaina. Huvittavia oli puhelut, joita Adan kanssa kävin pitkin viikkoa, aina iltaisin hetken. "Äiti, me käytiin tänään taas melomassa. Se on tosi raskasta. Mutta mun lihakset tykkää ja ne kasvaa. Ne on varmaan sitten niin isot, kun tullaan kotiin, että jaksan nostaa Tatun." Joo, nauratti. Ja ikävä kyllä, Ada ei päässyt testaamaan jaksaisiko nostaa veljensä, koska Tatu ei ollut kotona.                             Mä nautin tiistaista asti hiljaisuudesta, kun Tatu lähti isälleen. Joo, siis ihan itekseni olin kotona. Ja NAUTIN 100%, kun sain katsella töiden jälkeen keskeytyksettä tallennettuja elokuvia boxilta ja maata sohvalla.

Eilen oltiin koko päivä seurakunnan retkellä Puuhamaassa. Hauskaa oli ja tytöt taas tapansa mukaan viuhtoivat omia menojaan. Ja mä nautin aikuisten kanssa keskustelemisesta. Retkeen kuului käynti Janakkalan Pyhän Laurin kirkossa. Aivan mielettömän kaunis vanha kirkko. Täältä löytyy historia ja kuvia kirkosta.
Nyt kuvia omasta kamerasta. 'Ida-Kaisa pyysi samantien ottamaan kattokruunuista kuvat, kun päästiin kirkon sisälle.

Mä juttelin meidän seurakunnan nuorisotyöntekijän kanssa, kun tytöt tykkää kierrellä hautausmaalla ja kyselevät kovasti kaikenlaista. Sain kuulla, että Malmin, Honkanummen ja Hietaniemen hautausmailta on opaskartat. No, sellaiset sain, kun päästiin iltasella omalle kirkolle. Siis retkipäiviä tuli muutama lisää ja silloin suunnataan hautausmaalle.

Ja sitten puuhamaan kuviin.
Ida-Kaisa

Ida-Kaisa ja Ada lähtivät tällä junalla kiertämään Puuhamaan ympäri kameran kanssa. Joten kuvia on sitten vähän miten ja mistä tahansa.

AdaPuuhanalle 
Tytöt kävivät uimassa, mutta siitä ei ole kuvia ollenkaan, kun nautin hetken omasta ajasta ja kävin myymälässä.

Jenna tuli viikonlopuksi kotiin. Kun Benkussa ei saa viettää vapaapäiviä. No, sopii erittäin hyvin kaikille. Saa vähän viettää aikaa poikaystävänsä kanssa ja nähdä kavereita. Tänään sitten taas onkin menossa takaisin.

Mulla on 5 päivää töitä, sitten alkaa loma. Ei mulla siis ole, kun 4 päivää palkallista. Mutta siitä nautitaan sitten varmaan sitäkin enemmän. Heinäkuussa mulla on viikko palkatonta. Ja tasan 2 viikon kuluttua pikku likat on taas lähdössä leirille. Menevät Benkkuun viikoksi.
Lomapäiville on jo suunnitelmia, Mustasaari, Seurasaari, Suomenlinna, Malmin ja Hietaniemen hautausmaat, Kauppatori ja Kaivopuisto. 
Tuossa oli nyt suunnitelmat, mutta jotain voi vielä tulla vastaan. Ja muuten ollaan tai siis tytöt on puistossa. Koska eivät voi kotona maleksia kahdestaan. Uimaan oon luvannut viedä useampana päivänä, kun pääsen töistä. Ja silloin suunnataan Vuosaareen, Aurinkolahteen.

Nyt aamukahvia.

3 kommenttia:

 1. On teillä taas menoa.. ja paljon olette nähneet ja puuhaillet.
  Ihanaa oli lukea tuo, että sait pitää ihan lomaa itseksesi. Se on tosi tärkeää, että jaksaa :)

  VastaaPoista
 2. Nyt sinun lomasi onkin parhaassa vaiheessa, kun kaikki on edessäpäin. Voin kertoa, että päivät menee ihan yhdessä hujauksessa !!!
  Sitten otat kyllä muutaman päivän lomasta IHAN ITSELLESI :)

  VastaaPoista
 3. Terveiset täältä Pohjanmaalta :) toivottelee Ronja ( Suvi )

  VastaaPoista