perjantai 12. lokakuuta 2012

Lapsista vapaa viikonloppu.

Kaikki lapset pois kotoa. Ja mä AION NAUTTIA OMASTA SEURASTANI. Joo, hieman pitivät töissä mua outona. Tosin, se ei todellakaan oo mitään uutta ja ihmeellistä. ;) Mutta ei oo mitään intoa lähteä minnekään. Haluan olla ja kerätä voimia tulevaan viikkoon. Vietän lasten kanssa syyslomaa koko viikon. Joo, olen TAAS LOMALLA!!! Huom!!!! Palkattomalla sellaisella kylläkin. Mutta, tässä konkurssissa ei tunnu missään. =D

Oon saanut yhden projektin melkein valmiiksi (silittäminen vielä). Nimittäin keittiön verho, alakappa, on valmis. JEE!!! Pituutta on n. 180 cm.Kuten usein, nälkä kasvaa syödessä. Tapahtui tässäkin niin. Nyt on seuraavaksi (aloitin jo) koukutettava yläkappaan pitsi. Tulee siis ns. upotettuna verhoon. 

Täällä on iloittu erittäin kovasti pikku likkojen koulumenestystä. Kummallakin, kun on vaikeuksia oppimisessa. Ida-Kaisalla on aina ollut lukuaineet erittäin vaikeita, eikä ole ollut innostunut tekemään töitä  mm. vihkotyöskentelyn eteen juuri mitään. No, nyt yllätti ja toi historian kokeesta 7+ ja vihkotyö 7 ½. Ja biologian ja maantiedon kokeesta toi 8 ja vihkotyö 8. Opettajakin oli iloisesti yllättynyt. Ehkä vielä joku päivä tuo tyttö oikeasti oppii nauttimaan kokeisiin lukemisesta. Ada toi ensimmäisestä englannin kokeesta 7½. Oltiin täällä ihmeissämme, miten tuo on haaveilija on osannut vaikeimmat asiat täysin oikein. =D 
Tatulla loppui just TET- jakso. Ja sai hyvän paperin. No, se ei ollut yllätys. Oli tykännyt kovasti, vaikka olikin varastossa lajitellut pieniä osia paikoilleen. Mutta, jostain on aloitettava ja kokemus olla "töissä" oli mieluinen. 
Jennan koulu sujuu erittäin loistavasti. Ei ole montaa kuukautta (tosin vasta keväällä), kun tyttäreni saa ammatin. Ja tämä äiti saa olla silloin erittäin erittäin ylpeä. 

Koko kesän parvekkeella viettänyt syyskaktus ilahduttaa kukkimalla. :) En olisi itse huomannut, mutta Ada sanoi: "Äiti, toi kaktus kukkii. Siinä on monta nuppuakin."

Kuva: Mun syyskaktus kukkii.

                                                      Nyt jatkamaan vielä koukkuilua.

1 kommentti:

  1. Kivan verhon virkkasit.
    Minullakin kaktus kukkii, oli myös kesän ulkona :)

    Mukavaa viikonloppua !

    VastaaPoista