lauantai 27. lokakuuta 2012

Ida-Kaisan 12 vuotis synttärit

 
Tällainen pieni nukkatukkainen tyttö oli tuhisemassa 12 vuotta sitten vierelläni.Keskiviikkona 24.10. klo: 10.56 tuli 12 vuotta kun olen saanut pienen Ida-Kaisan. Ida-Kaisa on lapsistani ainoa, joka on syntynyt muualla, kuin Helsingissä. Hänen kotikaupunkista on Lappeenranta. Etelä-Karjalan keskussairaalassa on tyttäreni syntynyt, kun kaikki toiset ovat syntyneet Kätilöopistolla.


Juhlittiin keskiviikkona Ida-Kaisan kaverisynttäreitä. Ja teemana oli Halloween. HUUUUUU ;)

Limubooli, jossa mehujääkäsi. 


10 litran ämpärillinen poppareita. Juu, kaikki meni. No, omien lasten (4) ja mun lisäksi oli 18 vierasta lasta ja 4 aikuista. Ämpäri oli Ida-Kaisan mielestä tylsä, joten tyttö teki sille silmät.


En ollenkaan tykkää, kun jokainen "kadottaa" lasinsa. Niin meillä on aina synttäreillä, jonkinlaiset nimilaput pilleissä. Tänä vuonna oli tuollaiset isot hämähäkit. 


Tältä näytti herkkupöytä, ennen kakun nostamista. (Poppareita, maissinaksuja, mokkapaloja, pääkallopipareita, riisisuklaata, cookiepopseja, kurkkua, porkkanaa, karkkeja ja limubooli.)


Synttärisankari <3

 
Synttärikakku tietysti teeman mukainen. 


Pääkallot reunoilla.


Pääkallopiparit.


Tällainen oli koriste ennen väritystä. 


Koriste väreillä. ;)


Jenna teki pikkusiskolleen synttärilahjaksi tällaisen kauniin taulun. Tämä ei ole kuitenkaan syötävä, vaikka onkin leipuri- kondiittori opiskelijan koulussa tekemä. 


Ida-Kaisa ja Ada ovat leirillä. Viimeistä kertaa Parasta Lapsille ry:n viikonlopputoiminnassa. Täällä on hieman hiljaista. Mutta voin sanoa, että kyllä korvat lepää. Ja saan olla Jennan ja Tatun kanssa. Eilen käytiin Jennan kanssa kaupassa, saatiin höpöttää ihan rauhassa. Ja illalla katsoin Tatun kanssa Vain elämää- ohjelman ja sitten vielä Kulman pojat- elokuvan. 

Nyt pyykkiä koneeseen ja sohvalle nauttimaan digiboxin antimista ja koukkuilemaan yläkapan pitsiä. 

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

P.S. Helsingissä maa on valkoinen ja -6 astetta nättää mittari. Ja vielä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. 

1 kommentti:

  1. Onnea näin jälkikäteen Ida - Kaisalle !
    On teillä ollut taas mahtavat tarjoilut. Olisinpa saanut olla mukana.... :)

    VastaaPoista