sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Joulu kiireitä ja kakkuja

Täällä on häärätty joulua ja kakkuja. Kiirettä pitäny koko syksyn ja nyt oli jo aika saada valmiiksi monta juttua. Lanttu- ja porkkanalaatikot on paistettu meille ja vanhemmilleni. Juu, kuorin ja keitin, soseutin jne. jne.  Vaikka olisihan ne valmiit soseet helpottaneet hieman. Mutta ei, minä en niihin koske. Eikä lapset suostuisi aattona syömään, jos olisi "äitien tekemää ruokaa" pöydässä. Siis kaupasta ostettua. Piparitalon osat on paistettu myös tänään, kun oon saanut yksin tehdä. Pikku likat on tukihenkilöittensä kanssa katsomassa Hurjaruuthin Talvisirkus Afrikaa.

 Tällainen Hello Kitty kakku meni yhden kaverin 5 vuotiaille kaksostytöille.Tytöt antoivat tukihenkilöilleen tällaiset säilyketölkit. Tölkit on avattu pohjasta, pesty, kuivattu, täytetty ja pohja kiinnitetty takaisin paikalleen. Ja koko purkki päällystetty ja koristeltu. Kauniit, vaikka itse sanonkin.


Täytekakut (kaikki 3) menivät lapsuuden kaverin pojan ristiäisiin. Kakkujen keskelle tuli vielä Jennan tekemä kehto, jossa nukkui vauva.
 
Tämä meni samaan paikkaan, kun Hello Kitty kakku


Tämä meni ristiäisiin. (Ylä- ja ala kuva)1 kommentti:

  1. Voi että sinä sitten hallitset noiden herkkujen teon :=)

    Kurjaa kun nyt näin ennen joulua sulle flunssa iski.
    Pidä nyt mykkäkoulua !!

    VastaaPoista