lauantai 19. toukokuuta 2012

Sairastelua

Käytiin eilen Lasten klinikalla "retkellä", kun Ida-Kaisa on valitellut korviaan perjantaina ensimmäisen kerran. Sanoi, että vasempaan korvaan sattuu. Mutta kummassakin on välikorvatulehtunut. Antibioottikuuri kestää 5 päivää. Ida-Kaisa alkoi itkemään, kun lääkäri sanoi: "5 päivän kuuri tabletteina." Tytöllä, kun on vaikea ottaa mitään lääkkeitä, olisi nestemäisenä halunnut. Mutta eilen illalla ainakin meni tosi reippaasti lääke 4 osassa alas. Nieleminen, kun tuottaa lääkkeiden otossa vaikeuksia.

Muutaman päivän oli Adan kummitäti meillä. Oli kivaa, kun iltaisin sai jutella ihan kasvotusten toisen aikuisen kanssa. Eikä tullut istuttua ainoastaan koneen ääressä. Sain monta asiaa tehtyä, kuten parvekkeen siivouksen. Nyt on ihana istua ja nauttia kahvia iltapäivällä, kun on puhdasta ja mattokin lattialla. Kukat vielä puuttuu, mutta jos tänään käytäis puutarhalla tyttöjen kanssa.

Nyt hieman kotihommia, ettei huomenna tarvitse tehdä töiden jälkeen. Tulee nimittäin hieman kiire viikko, huomenna tyttöjen asioista tapaaminen,ti, ke, to töiden jälkeen siivousta ja leipomista ja kaupassa käyntiä, pe loput kauppaostokset, la Lintsille ja su vietetään Jennan 18v ja Adan 9v synttäreitä. Viikonkuluttua maanantaina sitten Adan kaverisynttärit. Tytöillä on vasta juhannuksen jälkeen synttärit, mutta pikku likat ovat leirillä ja Jenna viettää kavereittensa kanssa päivää jossain.

Mukavaa ja aurinkoista sunnuntaita!

2 kommenttia:

 1. Voi kurjaa... tuollainen korvatulehdus on ikävää. Ja jos tablettien ottaminen on noin vaikeaa :(
  Meillä äiti aina survoi tabletit ja laittoi sokeria sekaan lusikkaan :)

  Onpas teillä paljon juhlia tiedossa.

  Mukavaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 2. Huh... minua alkoi ihan hengästyttää tuo vauhtisi !
  Miten jaksat aina mennä... minulla on vaan rauhallisia mökki viikonloppuja :)

  VastaaPoista